INICI HISTÒRIA NOTICIES ACTUACIONS VIDEOS PREMIS L' ESCOLA LA FESTA DISCOGRAFIA CONTACTAR


El Verger
acull la presentació del Festifang

El 5 d’abril es presentarà la imatge corporativa del concert solidari que la Banda Federal oferirà el dia 10 de maig al Verger.
El mes de maig és el mes elegit per tal que la Banda de la FSMCV ofereixca el seu concert solidari en favor dels afectats per les pluges del passat mes d’octubre a la comarca de la Marina.

Precisament serà també al Verger ón tinga lloc el pròxim 5 d’abril (dissabte) a les 20 hores en el local de l'Associació Musical El Verger, la presentació del Festifang, que no és altra cosa que la presentació de la imatge corporativa d’este concert solidari de la unitat artística federal.
Un acte en el qual es projectarà "A Lloms del Girona", audiovisual musicat en directe, produit per Konstant Marno, on actuarà un grup de “Canya badà” i percussió, que servirà per donar a conéixer el cartell que ha dissenyat per a aquesta ocasió l’artista Constantí de Pedreguer.Es tracta d’una producció llimitada de 300 exemplars de litografies numerades que eixiran a la venda a partir d’eixe dia 5 d’abril a un preu de 50 euros. Els diners que s’obtinguen de la venda d’esta litografia seran destinats a la mateixa campanya de concerts solidaris.
Aquesta iniciativa està recolzada pels ajuntaments del Verger, Beniarbeig i els Poblets.
Demanem la maxima difussió dels actes i esperem comptar amb la vostra presencia.

noticia de l'actuació