ANAR
 
ACTUACIONS VIDEOS CURRICULUMS   CONTACTAR

Adrià Tomàs Peñalver

Natural del Verger comença els seus estudis musicals a l’edat de deu anys a l’Escola de Música de l’Associació Musical El Verger on finalitza el Grau Elemental.Més tard ingressa al Conservatori Tenor Cortis de Dénia on acaba els estudis de Grau Mitjà obtenint les més altes qualificacions i el Premi Extraordinari de Final de Grau Mitjà en l’especialitat de trompa.
Finalitza els seus estudis superiors al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València amb el Catedràtic de Trompa Miguel Torres Castellano obtenint les més altes qualificacions.
Ha realitzat cursos de perfeccionament de la tècnica i la interpretació de la trompa amb Rodolfo Epelde, Gustavo Ibarrenetxea, Philip Myers, Eric Terwilliger, Wilhelmus Bessems, Nuri Guarnascheli, Arturo Nogués, Vicent Puertos, Will Sanders, Vicente Zarzo i Miguel Torres.
Ha format part de la Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Generalitat Valenciana, de la “Orquesta de Jóvenes de la Región de Murcia”,  l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans i de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València
És membre de l’Orquestra de la Marina Alta, el Quartet de Trompes “De Cor No”, del Quintet Verger i de l’Associació Musical El Verger. Per altra banda ha col·laborat en diverses bandes de música i orquestres d’arreu del País Valencià.
Actualment col·labora assíduament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Des de gener de 2009 forma part de l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.