ANAR
 
ACTUACIONS VIDEOS CURRICULUMS   CONTACTAR

Ester Carpi i Forqués (fagot)

Nascuda al Verger inicià els seus estudis musicals a l’edat de vuit anys a l’escola de música del seu poble on obtingué el Grau Elemental de flauta travessera (antic pla 66).
Posteriorment inicià els seus estudis de fagot estudiant en el Conservatori Professional d’Almansa, Conservatori Professional Mestre Vert de Carcaixent i Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València on obtingué Menció Honorífica en els seus estudis final de carrera.
Ha estat membre de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, amb la qual ha realitzat enregistraments per a la televisió i CD’s de compositors valencians; l’Orquestra de la Universitat de València, amb la qual  ha realitzat diversos concerts per l’estat espanyol i per Europa (Mozarteum de Salzburg); l’Orquestra de la Marina Alta i la Banda Simfònica Municipal de Bilbao. Ha col·laborat en concerts amb l’Orquestra de València i l’Orquestra Setabense de Xàtiva entre d’altres.
És llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de València i actualment es dedica a la docència, la qual compagina amb les agrupacions musicals a què pertany. Ha estat professora de fagot en conservatoris professionals a Andalusia i Aragó, i en Instituts d’Ensenyament Secundari al País Valencià, a més de ser professora de Fagot i Història de la Música al Conservatori Municipal de Xàbia, i de Conjunt Coral a l’escola de música de l’Associació Musical El Verger.
Des del curs acadèmic 2006-2007 és professora numerària del Cos de Professors d’Ensenyament Secundari de la Generalitat Valenciana en l’especialitat de Música, estant destinada actualment a l’IES Historiador Chabás de Dénia.