ANAR
Juan Antonio Moreno López (oboè)
Nascut a Xeraco (València), comença els seus estudis musicals als nou anys d’edat a la Unió Musical d’aquesta localitat. Estudia oboè amb els professors Fermín Clemente, Juan Magraner i Juan Bautista Osorio. Obté el Diploma d’Honor Final de Grau Elemental al Conservatori Professional “Agustín Olivert” de Cullera (València). Prossegueix els seus estudis al Conservatori Professional “Mestre Vert” de Carcaixent (València) i al Conservatori Professional de Música de València, on obté el Premi d’Honor Final de Grau Mitjà. Finalitza els seus estudis superiors d’oboè amb el catedràtic Francisco Salanova al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València obtenint les més altes qualificacions.
Ha realitzat cursos de perfeccionament instrumental i musical amb els professors Francisco Salanova, Vicente Llimerá, Andreas Witmann, Maurice Bourgue i Ingo Gorizki. Recentment ha assistit als Cursos de Música de Cambra per a instruments de vent-fusta impartits pels professors de l’“Orquesta Ciudad de Granada”: Carlos Gil, Jose Antonio Masmano, Santiago Rios i Oscar Sala.
Paral·lelament estudia Piano amb Claudia Ochoa i Telmo Gadea, Harmonia i Melodia Acompanyada amb José Aparisi, i Repentització i Acompanyament amb Eduardo Montesinos (catedràtic del Conservatori Superior de València), obtenint el Títol de Professor de Solfeig, Teoria de la Música, Repentització i Acompanyament al Conservatori Professional de Música de València. L’any 2001, inicia els estudis de Composició al Conservatori Superior de Música de València amb el catedràtic Ramon Ramos, continuant-los al Conservatori Superior de Música “Victoria Eugenia” de Granada.
ACTUACIONS VIDEOS CURRICULUMS   CONTACTAR

Assisteix a diferents cursos de formació musical de la “Universidad de Alcalá de Henares” amb els professors Charles Rosen i Patrick Macreless. També assisteix als cursos Manuel de Falla organitzats pel “Festival Internacional de Música y Danza de Granada”, impartits pel professor Yvan Nommick.
És membre de la Banda Unió Musical de Xeraco des del 1988, amb la què ha realitzat diversos concerts com a concertista. Així mateix, ha estat oboè solista de la Banda de la Federació de Societats Musicals de la Generalitat Valenciana (2001 i 2002) i professor d’Oboè de la Banda Comarcal de la Safor (2002).
Durant l’any 1999 fou Oboè Assistent/Corn Anglès de l’Orquestra Simfònica del Vallès (Barcelona), amb la què actuà habitualment a l’ Auditori i al Palau de la Música Catalana. Durant aquest període va treballar sota la batuta dels directors: Ros Marbà, Salvador Brotons, Pierre Cao, Laslo Heltay i Juan José Mena entre d’altres.
Aquests últims anys ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de RTVE, la “Orquesta de Córdoba”, “Orquesta Ciudad de Almería”, l’Orquestra Cervera Lloret (València), l’Orquestra de la Marina Alta (Alacant) i la Jove Orquestra Leos Janacek.
Ha estat director de la Coral Polifònica de Xeraco (València) entre els anys 1995 i 2002. Des del 1997 comença a desenvolupar la seva labor docent en diferents escoles de la geografia valenciana: Escola de Música de Xeraco, com a professor d’Oboè i Solfeig, Centre Professional de Música “José Serrano” de Sueca com a professor de Solfeig i Cor, i Societat Instructiva de Xeresa com a professor d’Oboè.
Ha estat professor d’Oboè i Música de Cambra al “Conservatorio Profesional de Getafe” (Madrid), “Conservatorio Profesional de Córdoba”, i Conservatori Professional “Ángel Barrios” de Granada.
Actualment és professor d’Oboè i Música de Cambra al Conservatori Superior de Música “Victoria Eugenia” de Granada.