ANAR
 
ACTUACIONS VIDEOS CURRICULUMS   CONTACTAR

Pere Carpi Forqués (clarinet)

Nascut al Verger, comença els seus estudis musicals als sis anys d’edat a l’Escola de Música de l’Associació Musical El Verger tenint entre d’altres professors a Joan Salort Aguilar, Joaquim Arbona Orengo i Eduardo Arnau Moreno, amb el què continuarà treballant durant tots els seus estudis.
Continua els seus estudis al Conservatori Professional Mestre Vert de Carcaixent amb el professor de clarinet Francisco Campos obtenint Menció Honorífica en l’oposició a Premi Final de Grau Mitjà en l’especialitat de Clarinet.
Realitza els estudis superiors al Conservatori Superior de Música de Castelló amb el professor de clarinet Joan Enric Lluna, obtenint Menció Honorífica en l’oposició a Premi Final de Carrera en l’especialitat de Clarinet. Paral·lelament rep classes d’Enrique Pérez Piquer i Daniel Labrada.
Ha participat en diversos cursos de perfeccionament de la tècnica i la interpretació del clarinet amb professors com Enrique Pérez Piquer, Yehuda Gilad, José Tomás Pérez i Pascual Martínez Forteza entre d’altres. També ha assistit a cursos de Pedagogia Musical Kodaly i de Direcció Coral.
Ha format part de: l’Orquestra de la Marina Alta, amb la què va participar en l’enregistrament d’un CD d’àries d’òpera; l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, amb la què ocupà la plaça de Clarinet-Requint titular durant el curs acadèmic 2002-2003 essent dirigit entre d’altres per Cristóbal Soler i Arturo Tamayo; la Banda de la Federació de Societats Musicals de la Generalitat Valenciana en la temporada 2002; així com de diferents formacions de música de cambra.
Ha sigut professor de: clarinet i llenguatge musical a l’Escola de Música de l’Associació Musical El Verger des de l’any 1998 fins al 2003; l’Àrea de Música als Instituts d’Educació Secundària (IES) Aubenç d’Oliana i de Tremp els cursos acadèmics 2003-2004 i 2004-2005 respectivament; de clarinet a l’Escola de Música del Pallars Sobirà (Lleida) des del 2003 fins al 2005.
Des del curs acadèmic 2005-2006 és professor numerari del Cos de Professors d’Ensenyament Secundari en l’especialitat de Música a l’Institut d’Educació Secundària Terra Alta de Gandesa.