ANAR
ACTUACIONS VIDEOS CURRICULUMS   CONTACTAR
Maria Teresa Carrió Estruch

Natural del Verger, inicia els seus estudis musicals a l’Escola de Música de l’Associació Musical El Verger, baix la tutela del seu director Eduardo Arnau Moreno, i els professors de flauta Tomás Estornell Cremades i Rafael Clemente Bo, finalitzant el Grau Elemental en el Conservatori Tenor Cortis de Dénia.
Continua els seus estudis en el Conservatori Professional Mestre Vert de Carcaixent, en el Conservatori Professional Municipal de Riba-roja del Túria, i en el Conservatori Professional de Música de València, on obté el Títol Professional de Música en l’especialitat de Flauta Travessera.
L’any 2000 accedeix al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València, on forma part de l’orquestra de flautes del Conservatori, finalitzant els estudis amb el seu professor Joaquín Gericó, i obtenint el Títol Superior de Flauta Travessera.
Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Antonio Arias, Francisco Javier López, J. Tomás Estornell, Benoit Fromanger i Vicenç Prats. A més, és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de València.
Ha format part de: l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, amb la plaça de flauta-flautí, on treballa amb directors com Cristóbal Soler, Juan Luís Martínez, Jorma Panula; la Banda de la Federació de Societats Musicals de la Generalitat Valenciana, amb la plaça de flautí; l’Orquestra de la Marina Alta; així com d’altres formacions de cambra.
Ha prestat els seus serveis com a professora de flauta en l’Escola de Música de l’Associació Musical El Verger, l’Escola de Música Municipal de la Vall d’Ebo i en l’Escola de Música del Pallars Sobirà (Lleida).
Forma part del claustre de professors del “Curso de Flauta de Anento” (Saragossa).
Des del curs acadèmic 2004-2005 és professora numerària del Cos de Professors de Música i Arts Escèniques de l’Estat en l’especialitat de flauta travessera al Conservatori Professional de Música d’Alcañiz.