INICI HISTÒRIA NOTICIES ACTUACIONS VIDEOS PREMIS L' ESCOLA LA FESTA DISCOGRAFIA CONTACTAREn primer lloc m’agradaria aclarir que el motiu de la meua acusació no pretén malfamar al sr.Josep Francesc Almeria Serrano, president de la FSMCV, el que vull és denunciar el comportament que va tindre amb mi el passsat dissabte en el trancurs de la Jornada de Formació  celebrada a la platja de Sant Joan.
“ Xe, fill de puta, com t’atreveixes a posar-me en ridícul davant del Diputat Provincial?…”
paraules textuals del president d’una gran Federació, fetes acaloradament i dirigides a la meua persona davant  l’estupor dels companys representants de les societats musicals d’Alacant, testimonis d’una reacció incomprensiva per part del màxim representant de la JORNADA DE FORMACIÓ organitzada per la “Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana”.
He d’aclarir que després d’exigir·li que em demanara disculpes, la seua única preocupació va ser que no  traguérem de context l’incident.

Els valencians, depenent de la zona geogràfica on vivim, tenim diferents maneres d’expressar-nos, podria fins i tot acceptar com una expressió col·loquial la frase “xe,fill de p…”.
En aquest cas concret tinc clar que la intenció va ser l’insult i l’intent d’abús d’autoritat.

Pedro Carpi
president de l'A.M. el Verger

RELAT DELS FETS: